Sale!
afbeelding Audrey Voorgevormde light push up beugel BH

Audrey Voorgevormde light push up beugel BH

Audrey Voorgevormde light push up beugel BH
Sapph
EUR 31.45

44,99 31,45

Beschrijving

Luxe Lingerie Audrey Voorgevormde light push up beugel BH vindt u bij Lingerie Sales

Sapph always starts a story…!

Advies: De omvang van deze BH valt klein, neem daarom voor de zekerheid een omvangsmaat groter dan je gebruikelijke maat.
Gladde push up BH in de prachtige kleur coral. De BH is afgewerkt met chique kant onder de cups dat doorloopt naar de achterkant van de BH. De sierlijke achterkant van de BH met de luxe platte strik in het midden staat prachtig onder een top of jurkje met een laag uitgesneden achterkant. Het model op de foto draagt cupmaat 75D.

Coral Polyamide maat  model 

Merk: Sapph
Materiaal: Polyamide
Kleur: Coral
Verzendkosten: 0.00
Levertijd: 1

De  Audrey Voorgevormde light push up beugel BH kunt u bestellen door op de button KOPEN te klikken, u gaat dan naar de site van Sapph.com waar u de bestelling kunt plaatsen.

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Voor betaalbare setjes met een speelse knipoog. De collecties van Sapph zijn een schatkist vol luxe, draagcomfort en kwaliteit. Het geheime wapen van iedere vrouw met ambitie.
Vanaf de oprichting in 2005, is Sapph uitgegroeid tot een populair merk met internationale allure. Het jaar 2015 wordt ook gekenmerkt door de opening van de eerste Sapph winkels en internationale expansie.

Extra informatie

Merk

Winkels