afbeelding Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit
afbeelding Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit

Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit

Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit
Beeren ondergoed
EUR 4.95

4,95

Beschrijving

Betaalbare ondermode Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit koopt u online bij Lingerie Sales

Micro fiber heupslips Een redelijk nieuwe lijn van het merk BEEREN tricot is de lijn Beeren Young Fashion. Deze lijn bevat een nieuwe stofsoort die we gebruiken in nieuwe moderne modellen. De stofsoort is microfiber, wat ook wel second skin genoemd wordt.De stof is zeer comfortabel en zacht. De slips zijn afgewerkt met een badstof kruisje.

Merk: Beeren ondergoed
Maat: S
Kleur: Wit
EAN: 8717944006068
Verzendkosten: 4.95

De  Beeren Micro Fiber dames slips-S-Wit Van Gemert ondermode kunt u bestellen door op de button KOPEN te klikken, u gaat dan direct naar de site van Gemert ondermode om u bestelling te plaatsen.

• Binnen 48 uur geleverd;
• 30 dagen retourtermijn;
• Veilig en makkelijk betalen;
• Boven de € 100,- gratis verzending;
• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Van Gemert ondermode is al sinds 1950 dé leverancier op het gebied van ondermode op diverse markten in Brabant. Van Gemert ondermode levert diverse kwaliteitsmerken ondergoed tegen een concurrerende prijs. Klantvriendelijkheid, service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2007 kunt u ondergoed bij Van Gemert ondermode ook online bestellen in onze webshop. Uiteraard geldt ook voor de bestellingen in de webshop dat u bij ons altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

Extra informatie

Merk

Maat