Sale!
afbeelding Comfort voorgevormde light push up beugel BH

Comfort voorgevormde light push up beugel BH

Comfort voorgevormde light push up beugel BH
Sapph
EUR 23.05

32,99 23,05

Beschrijving

Luxe Lingerie Comfort voorgevormde light push up beugel BH vindt u bij Lingerie Sales

Sapph always starts a story…!

De naam zegt het al: de Comfort is één van de meest comfortabele BH’s die je ooit zult dragen. De BH heeft een lichte push-up, waardoor je borsten minimaal gelift worden. Dankzij de naadloze afwerking is het draagcomfort optimaal. De zachte, zijdeachtige stof sluit perfect aan op je lichaam, waardoor je ‘m niet ziet zitten onder strakke kleding. De schouderbandjes zijn op verschillende manieren te dragen: in je nek, kruislings en natuurlijk op de normale manier. Deze BH is ook verkrijgbaar voor A-cups.
• Supercomfortabele BH die je niet voelt of ziet zitten
• Lichte push-up
• Ook verkrijgbaar in A-cup

Aubergine  maat  model 

Merk: Sapph
Materiaal:
Kleur: Aubergine
Verzendkosten: 0.00
Levertijd: 1

De  Comfort voorgevormde light push up beugel BH kunt u bestellen door op de button KOPEN te klikken, u gaat dan naar de site van Sapph.com waar u de bestelling kunt plaatsen.

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Voor betaalbare setjes met een speelse knipoog. De collecties van Sapph zijn een schatkist vol luxe, draagcomfort en kwaliteit. Het geheime wapen van iedere vrouw met ambitie.
Vanaf de oprichting in 2005, is Sapph uitgegroeid tot een populair merk met internationale allure. Het jaar 2015 wordt ook gekenmerkt door de opening van de eerste Sapph winkels en internationale expansie.

Extra informatie

Merk

Winkels