Sale!
afbeelding Fabulous Voorgevormde beugel BH

Fabulous Voorgevormde beugel BH

Fabulous Voorgevormde beugel BH
Sapph
EUR 23.05

32,99 23,05

Beschrijving

Luxe Lingerie Fabulous Voorgevormde beugel BH vindt u bij Lingerie Sales

Sapph always starts a story…!

De befaamde Fabulous-BH is één van de all-time bestsellers in de Sapph-collectie. Deze voorgevormde beugel BH, in deze collectie in de kleur petrol, heeft wereldwijd vele fans dankzij de geweldige pasvorm. De cups zijn glad en aan de onderkant afgezet met grof kant. De zij- en achterkant van de BH zijn gemaakt van een gevoerde transparante stof. Hij sluit goed aan en biedt uitstekende support. Bij de grotere maten zijn de schouderbandjes zelfs breder om je de beste ondersteuning te geven.
• Fabulous: één van de bestverkopende modellen
• Bekend vanwege de geweldige pasvorm
• Voorzien van de kenmerkende Sapph-bandjes over de cups

Off white  maat  model 

Merk: Sapph
Materiaal:
Kleur: Off white
Verzendkosten: 0.00
Levertijd: 1

De  Fabulous Voorgevormde beugel BH kunt u bestellen door op de button KOPEN te klikken, u gaat dan naar de site van Sapph.com waar u de bestelling kunt plaatsen.

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Voor betaalbare setjes met een speelse knipoog. De collecties van Sapph zijn een schatkist vol luxe, draagcomfort en kwaliteit. Het geheime wapen van iedere vrouw met ambitie.
Vanaf de oprichting in 2005, is Sapph uitgegroeid tot een populair merk met internationale allure. Het jaar 2015 wordt ook gekenmerkt door de opening van de eerste Sapph winkels en internationale expansie.

Extra informatie

Merk

Winkels